En hyllning till Måns Ullman


Dagens schema:

Samling med laget på Bosporen för en redig lunch kl. 13.00. Vidare följer laget med hem till undertecknad.  Micke P ska städa och vi andra ska vänta in det fallande regnet över dagisets bakgård. Tåget går sedan till Blanks Café för matchen Manchester United - Messi. Efter det brukar det visa sig vart vi hamnar. Men oftast går alla hem för att dyka upp till söndagsträningen utvilade och friska.

 Adam skrev att Måns Ullman föddes med solbrilorna på. Men jag som faktiskt var där kan intyga att Gagnsingtröjan, svettig och äcklig som den var, även den satt på sin plats. Du hade kärlek för nummer 6 redan då.


Du är en av de trognaste spelarna i detta lag. Bör nämnas att du inte kommer i närheten av Erik Ax. Killen har ju faktiskt tatuerat in Gagnefemblemet likt en äcklig tramp stamp. Mest trogen är ändå Mattias Wiklöf. Mattias som egentligen inte har några som helst anknytningar till klubben, tvingade med Adam Gradén på gårdagens bortamatch mot Mora FK. 22 mil en riktigt regnig fredagskväll, inga problem! Att Wiklöf dessutom överröstade Moraklacken på Prästholmens IP är mäktigare än själva matchen.


"Sluta spela hit och dit, fjäska för domaren istället, han är gratis han."


Måns har alltså medverkat i klubben sedan big bang. Han är spelaren som Ingo har placerat på "wall of fame" eftersom Måns, efter alla sina trogna år, genererat så mycket pengar till klubben genom medlemsavgifter och aktivitetsavgifter. Ändå verkar han ha missat det fakta att när Gagnef har lagfest, då åker man inte bort.

Nämn ett datum om lagfest för Jerk Sjöberg och han flyger hem från Umeå. Likaså gör Joel "Yxan" Arnberg, fast han går från Linköping - för det är lite coolare. När tvillingarna Rosén var i Australien och surfade 2010 flög dem tur och retur över hela jordklotet inte bara en gång, utan tre, för att medverka på våra lagfester.


Men Måns Ullman, svärmorsdrömmen som han är, kommer inte medverka för att han tycker om sin flickvän så ofattbart mycket. Jag tror inte ni läsare kan förstå vilken kärlek Måns har för sin klubb. Att han då väljer att missa en lagfest för att göra någonting med sin trolovade är lika mäktigt som när Dumbo faktiskt fattar att han har stora öron.


Stort Måns, och flickan din måste vara en lycklig sådan!


På återseende


/ NB 18


Kommentarer
Postat av: måns

du är inte frisk du Niclas

2011-05-28 @ 15:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0