En passning, löstuttar och den där jävla bastun

Tänkte först skriva att här kommer bloggens första kritiska inlägg. Men det fick man smaka på igår när Måns Ullman hängde ut en i media, tack.
Nu när man är längst ner i näringskedjan, man är självmordsbenägen och har en nedringringd telefon, då kan väl jag också få gnälla lite.

För er som inte riktigt har koll:
Det finns tre omklädningsrum på älskade Ängsholn. Två av en så kallad ”budgetvariant”.
Ni vet. Man flyger med Ryanair, man handlar på Lidl, man använder alldeles för mycket medlemskort som i slutet av året ändå inte resulterar mer än en bonus på 10 kr. Man dricker dessutom lite ljusare kaffe än alla andra för då räcker påsen längre.

Sen har vi ännu ett omklädningsrum, där damerna gör vad dom nu gör.

När jag kom till Gagnef i januari 2010 var man helt klart lite bortskämd. Bastu i omklädningsrummet var ju minst sagt standard i alla omklädningsrum som min föregående klubb hade. I Gagnef mättades mina förväntningar ganska fort, vi hade ju faktiskt Ingo.  Men en viss saknad för det där att basta efter träningen kvarstod.

Nu på senare dagar har jag fått höra att damlaget har en bastu i sin svit på Ängsholn.

MEN. (!)

Den används tydligen inte för att damlaget har flyttat på aggregatet och slängt in västar istället? Klarspråk: Ängsholn har en bastu, men damlaget har förvandlat den till ett förråd och dom tycker det är skitsmart!

Hejagagne.blogg.se ringde självklart upp Olivia Söderström, Vice Cap i damlaget.

”Ingen kommentar”, säger Olivia Söderström blygsamt.

Vi har självklart försökt att infiltrera damlaget på andra sätt. Jake ”Poolboy” Johansson kom med ett förslag som genast blev verklighet. Han flashade bringan varenda träning i en månad för att försöka få lite respons från damlaget. Men nej, inte ens ett ord för vår Poolboy.

Det sägs även att Axel Lingestål köpte en peruk och löstuttar i storleken B och började dyka upp på damlagets träningar, påstående att han kom från Island, utan varken sydsvenska eller engelska. Bloggen kan tyvärr inte bekräfta detta, men kan det vara så att Axel äntligen hade hittat rätt? Han blev dessutom bästa kompis med Elin Ahlgren och Tina Sarén. Tyvärr gav den perfekta planen inga seriösa resultat, mer än några sköna reaktioner när sanningen kom fram. "Du var inte den du sa du va! Hur kunde du? Hur kunde du? HUR KUNDE DU?" Skitroligt var det.

Hejagagne.blogg.se frågade även styrelsen om det kunde spelas en rättvis match om sviten och den oanvända bastun.

”Detta är ingen styrelsefråga.”, svarade Mr.Sportchef bestämt.

Hur ska vi komma till en lösning?  Vill ni ha Jerk Sjöberg i byte, så ta Jerk Sjöberg.

Ert omklädningsrum har potential likt en 9-årig datanörd från Taiwan som redan har fattat hur han ska deklarera. Känns som att ni håller tillbaka honom lite för mycket. Tillåt oss istället?

På återseende


/ NB 18

Kommentarer
Postat av: Sportchefen

Är det inte bättre att ni ger löstuttar till damlaget och tar tillbaka agregatet? Alt ger damerna ett annat agregat att jobba med.



För övrigt måste jag säga att B är en mycket sympatisk storlek.

2011-05-24 @ 12:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0