Gagnsligan från Gagne-Husby - Tre lirare, ett frågatecken och applåder

Då kommer Gagnsligan upp här på hejagagne också! För er icke invigda lekmän som inte vet vad detta är, så är förklaringen att Gagnsligan är tränarnas val av matchens tre bästa spelare. Vem eller vad matchens frågetecken och applåder blir bestämmer jag själv!

3 Gagnspinnar - Andreas "Kullern jr." Eriksson
Matchens bästa spelare med andra ord. Sliter, skitar ner sig, sliter mer, vinner boll, använder lite tejp så det räcker till hela laget, blir lite skitigare och efter att han återigen vunnit boll, plockat bort spelare för att vinna utrymme till resten av laget och sprungit lite till, så städar han upp efter sig, tackar för matchen och tar en löptur.

2 Gagnspinnar - Emil "Thor" Andersson
Ängsholns i särklass farligaste människa gör sig förtjänt av två poäng idag då han i sin mittbacksroll är stenhård, stensäker och livsfarlig. Bollen kommer inte i närheten av Gagnefs mål då den antagligen är rädd för Thors vrede. Härför backlinjen, hjälper Micke till säsongens första nolla och knoppar in ett mål. Slår sig därför rättvist in på denna lista.

1 Gagnspinne - Kim "Gösta" Ejebari
Den lille halvmarockanen står för en strålande insats när han som i en del av Thor-vallen är stensäker bakåt men också är pigg på att kliva upp i banan och vara en del av anfallsspelet. Jag vet inte hur många gånger Kim kommer på överlapp förbi sin ytter och skapar yta.


Matchens Frågetecken - Yttrarnas våldsamma hat mot överlappande backar?
Jag vill inte nämna några namn eller hänga ut någon i laget, men vad har den blonda vänsterfotade yttern, tillika lagkaptenen som är bosatt i centrala Leksand och kallas Berra, emot vår charmiga halvsydlänning?
Otaliga gånger löper Kim "Gösta" Ejebari 110-meterslöpningar förbi sin ytter utan att en enda gång få bollen för att kunna slå ett inlägg. Varifrån kommer hatet?


Matchens Teaterapplåd - Nollan
Micke "Peter" Pettersson höll säsongens första nolla i ett härligt sammarbete med backlinjen, helt klart värt en teaterapplåd!


Måns Ullman, riktiga #6

Kommentarer
Postat av: NB 18

Sorry grabbar, ska inte spela i stövlarna nästa match

2011-05-23 @ 12:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0